We do tea, differently!

Wholesale | bestellen

Welkom vrienden van Tea Netherlands!

Op dit afgesloten deel van de website kun je artikelen, display materiaal of samples (na-)bestellen vanuit ons assortiment. Alle artikelen zijn per 12 stuks verpakt. Helaas kunnen wij hier niet in de B2B shop van afwijken, mocht je desondanks een heel ander of hoger aantal willen, stuur ons even een mailtje.

Veel groeten!

De mannen van de thee

Het theekado voor deze winter!

Voor deze winter en kerst hebben we leuke giftboxes met unieke smaken! Wat dacht je van Mistletoe thee of onze Gingerbread SanTEA Claus thee? Alle giftboxes bevatten een unieke mélange én handige theelepel.

Bekijk de Kerst & Winter Collectie

Bisous, Bisous!

Een kus zegt meer dan 1000 woorden… een kus uit liefde, steun, begroeting of zomaar!
De kus vormde dé inspiratie voor deze collectie.

Bekijk de volledige Bisous, Bisous Collectie

Daring Discoveries!

Ontdek de wereld van ‘smoked teas’ met als stralend middelpunt Lapsang Souchong – robust, stoer en verfijnd tegelijkertijd… Deze thee wordt in bamboemanden gedroogd boven brandend naald- of cypressenhout. Waarbij een sterke rooksmaak wordt ontwikkeld… Ervaar de smokey goodness van deze theeen! In drie unieke mélanges.

Ontdek nog meer onverwachte smaken…

Hop, hop, hop! Drink maar lekker op!

Geniet van een heerlijk avondje, met onze Sinterklaas thee en onze heerlijke Sinteaklaas cake! Want diep verborgen in het ruim van de stoomboot, vonden wij het geheime recept van de lievelingscake van Sinterklaas… die wil jij ook proeven!
Duik de keuken in en haal de bakpiet in jezelf naar boven! Deze cake bak je zelf in de bakvorm met onze cakemix, het recept vind je aan de binnenkant van deze wikkel. Dit is een compleet pakket inclusief bakvorm, cakemix en sprinkles!

Cook with Tea!

Ontdek heel veel nieuwe mogelijkheden met thee… zoals onze gin infusers waarmee je je eigen gin een smaak & kleur explosie geeft!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delfts Blauw Tea | Dutch Heritage

Denkend aan Holland, dan zie ik  blauw: Delfts Blauw! Onze liefde voor Delfts Blauw hebben wij nooit onder stoelen of banken gestoken! Het klassieke ambacht in een modern, fris jasje.
En zeg nou zelf, je wordt toch spontaan verliefd?

Ervaar de magie van Delfts Blauw met onze nieuwe heritage collectie bestaand uit:
De ‘Tea Box’ met onze Delfts Blauwe mélange, thee-ei en kaartje – de Gin Infuser met ‘Delft Blue blend’ – de mélange in weckpot zak en ‘Dutch kisses’ candy wraps met snoephartjes.

Marblelous Tea Cards

Elke kaart heeft een eigen unieke mélange die past bij de boodschap van de kaart. Zo is er appel-karameltaart thee voor de jarige of een oppeppende kruidenthee voor de zieke!

Delfts Blauwe Thee-geltjes

Onze Delfts Blauwe Tea Tiles gevuld met een heerlijke blauw-witte mélange. In tegenstelling tot onze andere Tea Cards worden deze geleverd met een enveloppe.

The Dutch Candy Shop | wel de smaak, niet de calorieën!

 Je favoriete Oud Hollandse snoepjes gevat in 5 superlekkere mélanges! The Dutch Candy Shop! Verpakt per 6 stuks en 12 stuks

De voordelen van hier bestellen

Minder fouten, alles staat direct in ons systeem
Alle producten gemakkelijk te vinden
Geen minimale order, franco verzending vanaf 400 euro

 

Adviesprijzen

We krijgen vaak de vraag welke prijzen wij adviseren.
Uiteraard is dat helemaal aan jou en afhankelijk van je doelgroep, maar om je een idee te geven kan je hier even kijken:

Adviesprijzen