Kerst Shop

Ho, ho, ho! De leukste tijd van het jaar vraagt om de leukste kado’s, om te geven of voor jezelf! Al je kerst favorieten vind je terug in deze collectea en je ontdekt nieuwe smaken. Welke thee drinkt Rudolph? Wat is de lievelingscake van de Kerstman? Wist je dat we ook een glühwein thee hebben? En Après Ski Tea? Zelfs van mistletoe maakten wij een heerlijke blend.

Naast dat je je huis helemaal gezellig maakt en versiert kan je met onze room sprays het he-le-maal afmaken. ‘Spray away’!

Moe van alle familie, koken en prepping? Gun jezelf een ontspannen bad met onze badzouten en zet er een passend theetje bij. Dus: ontdek al onze Kerst klassiekers en favorieten!

Bekijk alle ‘all-time favourites’

The Nordic Collection

We do tea, differently! 5 bijzondere theeën zijn de basis van onze Nordic Collection, met een Scandinavische vibe! Deze blends en hun geuren komen ook terug in de bijpassende handwashes, room sprays & badzout! En natuurlijk onze tea cards en twee bakmixen om in een handomdraai een lekkere kerstcake op tafel te toveren! Mix & Match dus jouw ideale cadeaus elkaar!

Aangebrande kalkoen of zweetsokken van je broer? Spray it away en laat je huis heerlijk ruiken met onze huis parfums naar de ‘smell of Christmas!’. Moe van alle familie, koken en prepping? Gun jezelf een ontspannen bad met onze badzouten en zet er een passend theetje bij.

Ontdek de Nordic Collection

Hot Chocolates

It's beginning to smell a lot like Christmas!

It’s beginning to smell a lot like Christmas! Met onze handwashes, room sprays en badzouten kom je he-le-maal in de kerststemming. Was je handen met onze vegan handsoaps (vrij van sulfaten of kleurstoffen) in 3 heerlijke kerstgeuren.

Aangebrande kalkoenen, zweetsokken of de schoonfamilie die te vroeg voor de deur staat? Spray it away! Met onze huisparfums ruikt je huis in een mum van tijd naar vers gebakken Gingerbread, Glühwein of een fris besneeuwd winterbos.

Moe van alle familie, koken en prepping? RelaXmas! Gun jezelf een ontspannen bad met onze badzouten en zet er een passend theetje bij.

New Giftboxes

More, more, more!

Bisous, Bisous! Geef een kus voor Kerst: in onze lippenblikken vind je een heerlijke bijpassende thee en onze signature tea infuser!

Ontdek nóg meer Bisous, bisous!

Translate this page »