Kerst | All time favourites

All-time Christmas Favourites

Ho, ho, ho! De leukste tijd van het jaar vraagt om de leukste kado’s, om te geven of voor jezelf! Al je kerst favorieten vind je terug in deze collectea en je ontdekt nieuwe smaken. Welke thee drinkt Rudolph? Wat is de lievelingscake van de Kerstman? Wist je dat we ook een glühwein thee hebben? En Après Ski Tea? Zelfs van mistletoe maakten wij een heerlijke blend.

Naast dat je je huis helemaal gezellig maakt en versiert kan je met onze room sprays het he-le-maal afmaken. ‘Spray away’!

Moe van alle familie, koken en prepping? Gun jezelf een ontspannen bad met onze badzouten en zet er een passend theetje bij. Dus: ontdek al onze Kerst klassiekers en favorieten!

It's beginning to look a lot like...

Voor deze winter en kerst hebben we deze leuke giftboxes met unieke smaken! Wat dacht je van Mistletoe thee of onze Gingerbread thee? Alle giftboxes bevatten een unieke mélange én onze handige theelepel.

Mix & Match | Let it glow!

Mix & Match | Gingerbread

Mix & Match | Mistletoe

Mix & Match | Winter Forest

Hot Chocolates

Gin INfusers

Geef je gin een extra smaaksensatie en kleur met deze gin infuser met thee en botanicals.
Vul de fles met een gin naar keuze, je favoriete gin of juist die ene fles die je minder spannend vond… ‘n uurtje laten staan is genoeg, maar de mix een nachtje rust geven is nóg lekkerder!

Translate this page »